Možnosti internetového a televizního připojení v našem domě

02.10.2013 15:49

 

Dobrý den,

 
rádi bychom Vás informovali o možnosti připojení Vašich bytů na nové rozvody internetu a televize v našem domě.
 
1) Pozemní televizní vysílání
Na domě je instalována nová TV anténa s příjmem digitálního pozemního vysílání. K dispozici jsou zde všechny české programy vysílané přes DVB-T. Přehled programů najdete na odkazu níže. Toto vysílání je zdarma. Jedinou podmínkou je napojit Vaši televizi na kabely, které jsou ve Vašem bytě nainstalované u vchodových dveří v krabičce. Instalaci můžete objednat u společnosti Pe3ny na telefonu 222 741 222. Tato instalace je zpoplatněná podle Vašich konkrétních požadavků na rozvedení TV kabelu po bytě. Instalaci zvládne i jiná odborná firma.
 
Přehled TV kanálů vysílaných přes DVB-T:
 
2) Satelitní vysílání
Také satelitní vysílání můžete přijímat přes společnou síť našeho domu. Na střeše jsou nainstalované nové paraboly, které pokrývají naprostou většinu satelitních kanálů. Nemusíte tedy instalovat vlastní satelity (např. na balkón). Toto vysílání jezpoplatněné v závislosti na Vaší volbě satelitních kanálů. Zapojení opět mohou provést technici společnosti Pe3ny na telefonu 222 741 222. Stejně jako v předchozím případě je kabeláž dovedena do krabičky u vstupních dveří Vašeho bytu.
 
3) Internet od společnosti Pe3ny
V našem domě je k dispozici nová datová síť ve vlastnictví SVD. Jejím provozovatelem je v současné domě společnost Pe3ny, která nabízí širokopásmové připojení k internetu přes anténu umístěnou na střeše našeho domu. Zvýhodněná cena připojení k internetu je 280 Kč/měsíc, která platí pouze pro náš dům. Při sjednávání smlouvy se nezapomeňte o tuto slevu přihlásit, není přidělována automaticky. Na slevu mají nárok i stávající uživatelé. Rozvedení internetu po Vašem bytě je zdarma a dohodnete jej opět na telefonu 222 741 222. Příští rok bude náš dům napojen na novou optickou síť "Červený Vrch" společnosti Pe3ny (za jejich náklady), čímž se dále zrychlí internetové připojení.
 
4) Internet a televize od společnosti UPC
Internet a TV od UPC zůstává v našem domě i nadále. Kabeláž UPC byla rovněž dovedena do krabičky u vstupních dveří Vašeho bytu. Rozvody UPC po našem domě nejsou ve vlastnictví SVD (je to dáno historicky). Připojení Vašeho bytu lze domluvit na tel. 241 005 100. 
 
Věříme, že budete s připojením našeho domu na moderní informační kanály spokojeni.
V případě technických problémů při užívání služeb lze kontaktovat přímo asistenční linky společností Pe3ny nebo UPC. 
 
Daniel Šesták
za Výbor SVD